04 November, 2010

haram jadah perangai neraka paling dalam!

video

Adalah sesuatu yang menjengkelkan apabila berhadapan dengan seorang yang macam nin..tapi wa suke tengok gaye member wa yang dok nak bakar rokok tu..haih..lu punye market up la skrg bero..okay okay ape yang kelakarnye dengan video lahanat nin?! HAHA..lu orang kalau nak tengok scenario mcm nin boleh la berkunjung ke restoran McDonalds kat area Petronas Bunga Tanjung, Ampang --near International School KL..time malam..adelah brader nin nak carik duit..jual bajulah..makanan lah..smbl tolak troli supermarket mana ntah..tapi die nin agak kelakar sket..ehh..TAK..bagi wa ni KELAKAR SANGAT..geram je wa tengok..kalau wa ade gf yg taekwondo black belt wa da anta da die flying kick skali kat bibir die dengan tersentil lidah bagai.. HAHAHA.. okay..kepada bero yang tido kt McD.. lu mmg stylo..lu punye siulan pon nizee..